• Oferta juaj e çmimit është bosh

Materiali i zbatuar

Absolut Black - HonedGjendja e stokut 16,37 m2
Matrix - Leather finishGjendja e stokut 34,54 m2

Materiali i zbatuar

Black Nest - PolishedGjendja e stokut 55,74 m2
Ivory Cream Extra - PolishedGjendja e stokut 322,5 m2
Nova Black - HonedGjendja e stokut 51,07 m2

Materiali i zbatuar

Adriatik Beige - BrushedGjendja e stokut 36,72 m2
Alabaster - PolishedGjendja e stokut 96,75 m2
ADRIATIK STONE

ADRIATIK STONE


Furnizuesi më i mirë i gurëve natyrorë në Europën qendrore.


MËSONI MË SHUMË
Furnizuesi më i mirë i gurëve natyrorë në Europën qendrore. - AdriatikStone

INSPIRIMI

GURI I PËRPUNUAR NË MËNYRË KREATIVE MUND TË JETË JO VETËM NJË VEPËR ARTI, POR DHE NJË PLOTËSIM DHE NJË TRENDI MODERN I NJË DIZAJNI FUNKSIONAL. INSPIROHUNI ME BUKURINË E TIJ.

INSPIROHUNI
Feriz Mazreku & Adriatik
dizajneri industrial dhe mbretëria e tij e gurëve. Njihuni me historinë tonë...
Lexo më shumë
Bukuria e gurit : India
Kërkimi për gjetjen e një guri të tingëllon si një aventurë. Kam të drejtë apo është ky një biznes i pastër?
Lexo më shumë