• Oferta juaj e çmimit është bosh
Produktet
“Guri është materiali i parë ndërtimor. Gjatë evolucionit, njerëzit u përpoqën të përdornin dhe materiale të tjera në ndërtimin e shtëpive, por gurit i përket akoma një vend i rëndësishëm. Për shkak të vetive të tij specifike - fortësisë, bukurisë, ruajtjes së temperaturës - ai perceptohet si një material i veçantë në ndërtim dhe për qëllime dekorative.”- Feriz Mazreku, themelues i Adriatik Stone.

 

 

 

Bukuria, qëndrueshmëria dhe eleganca e së kaluarës. Zbuloni gurin për shtëpinë e juaj.

Guri është një xhevahir i interierit dhe një material ndërtimi i jashtëzakonshëm. Për shkak të bukurisë, vetive unike dhe vlerës investueset, guri është një gral i shenjtë midis materialeve natyrore dhe në ndërtim si dhe në dizajn i përket historikisht dhe aktualisht një vend ekskluziv

Ju mund të admironi dhe përdorni më shumë se 500 lloje gurësh natyralë me gdhendje të ndryshme, nga shkëlqimi i lartë deri te sipërfaqja e ashpër dhe jo e rrëshqitshme. Do të prekni historinë, do të njihni fuqinë e natyrës, lërini veten të frymëzoheni nga bukuria e gurit.

 

 

Gurët që do ju prezantojmë ndër të parët do të jenë:

 

ONIKSI

Emri i një prej gurëve më ekskluzivë vjen nga greqishtja dhe do të thotë gur gjysmë i çmuar. Nëse jeni duke kërkuar për diçka ekskluzive, oniksi do t'ju magjepsë me shikim e parë. Depërtimi i lartë i dritës nëpër të  ndikon në lojën e dritave të ndryshme dhe së bashku me gamën e ngjyrave të ngrohta nga e bardha, tek ngjyra e mjaltit deri në ngjyrë bordo, e bëjnë atë një element të jashtëzakonshëm dizajni që i e bën çdo interier të duket luksoz.

 

GRANITI

Graniti është një nga llojet më të famshme të shkëmbinjve, i përdorur gjatë mijëvjeçarë në degë të ndryshme si simbol i pozitës, forcës, qëndrueshmërisë. Për shkak të fortësisë së lartë, është shumë rezistent ndaj gërvishtjeve, çarjeve, njollave dhe veprimit të nxehtësisë. Përmbajtja e mineraleve të ndryshme në granit krijon një shumëllojshmëri kombinimesh ngjyrash me një gamë të gjerë ngjyrash nga e bardha, përmes të zezës deri në rozë.

 

MERMER

Është një simbol i luksit dhe pastërtisë. Struktura e tij me kokrriza dhe diapazoni i ngjyrave është jashtëzakonisht i larmishëm. Ndryshe nga shumica e llojeve të gurit, ai nuk duket i ftohtë dhe është përdorur për qëllime dekorative që nga kohërat e lashta.