• Oferta juaj e çmimit është bosh
Historia e Adriatik Stone
Dizajneri industrial dhe mbretëria e tij e gurëve. Njihuni me historinë tonë...

 

 

 

Përpikmëri & Teknologji & Krijim

Këto shtylla të përforcuara nga përpunimi tradicional dhe me kualitet i gurit , për rreth një çerek shekulli mbështesin Adriatik Stone.

Me një ofertë prej  rreth 500 lloje gurësh, të ekspozuara në një sallë me një sipërfaqe prej 20.000 m2, jemi furnizuesi më i madh i gurëve natyror në Europën qendrore.

Në magazinën tonë ju do të gjeni mermer, granit, travertinë, gur ranor, rrasa, kuarc dhe oniks.

LINJA EKSKLUZIVE 

Guri i përpunuar në mënyrë kreative mund të jetë jo vetëm një vepër arti, por plotëson trendin dhe prirjet gjithnjë e më moderne të një dizajni funksional. Njihuni me një nga linjat tona më të mira, njihuni me LINJËN EXCLUZIVE.

Projektuar në  bazë të eksperiencës së pashtershme empirike të themeluesit dhe njëkohësisht të drejtorit të përgjithshëm të kompanisë – Feriz Mazreku, edicioni ynë luksoz EXCLUSIVE LINE (Linja Ekskluzive) mishëron përsosmërinë e natyrës, kreativitetin e njeriut si dhe teknologjinë më moderne. Çdo vepër e kësaj linje e punuar me dorë, përfaqëson një vepër unike, të papërsëritshme dhe të vetme në botë.

Tavolinat e serisë EXCLUSIVE LINE janë të jashtëzakonshme jo vetëm me dizajnin e tyre, por edhe përsa i përket komoditetit, që rrjedh nga zgjidhjet ergonomike të dizajneve të propozuara. Dëshira për të eksperimentuar si dhe  vetitë e jashtëzakonshme të  gurit na hapën mundësi të gjera për krijimin e tyre. Njihuni me zgjidhjet tona jo tradicionale, admironi dizajnin unik dhe i jepni përkëdhelni shqisat tuaja. Tavolinat tona do të bëhen një vepër arti personale në shtëpinë tuaj, ose një status i respektuar i kompanisë tuaj.

 

 

E VLEFSHME

 • Në magazinë  më shumë se 100.000 m2
 • Trashësia nga 2 cm deri në masive
 • Përpunime të ndryshme sipërfaqësore
 • Pllaka ekzklusive
 • Gurë dekorativë

 

Në përpunimet e sipërfaqeve nga shkëlqimi i lartë deri në sipërfaqe të ashpër, dhe jo rrëshqitëse

 • Carres
 • Leather
 • Honed
 •  Flamed
 • Flamed&brushed

 

Në madhësi dhe trashësi standarte dhe atipike dhe në një shkallë të gjerë ngjyrash.

Mund ti përdorni ato si në eksterier ashtu dhe në interier

 • pllaka dyshemeje
 • pllaka veshje
 • kuzhina
 • parapetet
 • shkallët
 • faqe muri  oniksi
 • elemente masiv
 • formate atipike